Startsidan Bra att veta Kalender Karta Calima Arctic Ice Arctic Temperatures
Telekatalog Artiklar/nyheter Karta Kontakt
Nyheter & Information
Jullotteriet närmar sig

Det spanska jullotteriet är världens största och kändaste lotteri i med en prispott på över 22 miljarder kronor och en oöverträffad vinstchans på 15 procent. I Spanien spelar ......

90 procent av befolkningen på lotteriet och förhoppningen är stor att få världens bästa julklapp, en storvinst! Traditionen sträcker sig så långt bak i tiden som 1812 och nu den 22 december är det dags igen.

Familjer, vänner, byar, städer och hela Europa hoppas på en storvinst. Det beräknas att mer än 30 miljoner deltar i "Lotería de Navidad".

Nummerdragningen, som kan ta över tre timmar, är en av årets höjdpunkter i Spanien. Dragningen sänds i TV och visas i vardagsrum, restauranger, arbetsplatser och torg. I centrum för dragningen är barn som på ett festligt sätt sjunger numren som dras.

Det är inte konstigt att jullotteriet är så populärt, 22 miljarder finns i potten och dessutom med världens bästa vinstchans.

Chansen att du vinner en jackpott på över 30 miljoner kronor är 1 på 100 000, oslagbart odds i lottosammanhang, men en jackpot är inte allt som räknas. Även de mindre vinsterna på över 8 000 kr är väl inget att fnysa åt.

Det finns även 10 000 andra vinster värda mellan ca 350 kr till 1 700 kr.
Att "Lotería de Navidad" växer har sin förklaring i Internet, alla i hela världen kan delta.
Ett exempel är Lottoland.seAnnons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2016-12-12 18:55

Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2018 MaPS Admin