Startsidan Bra att veta Kalender Karta Calima Arctic Ice Arctic Temperatures
Telekatalog Artiklar/nyheter Karta Kontakt
Nyheter & Information
Rädslan ger Kanarieöarna turistrekord

En färsk undersökning visar att oroligheterna i Mellanöstern ger Kanarieöarna rekordbeläggning. Undersökningen är gjord av forskningsavdelning på ...... ANNONSERA GRATIS > Rullstolsramp till salu

banken BBVA.

Konflikterna i Mellanöstern skapare av naturliga skäl rädsla bland turister och därför avstår man från tidigare populära turistdstinationer i dessa länder.

Enligt undersökningen beror hälften av den kraftiga ökningen av turister till Spanien på rädsla och oroligheterna i världen.

Det är marknaderna i länder som Turkiet, Egypten, och Tunisien som förlorar mest i medelhavsområdet. Rapporten visar att Tunisien och Egypten förlorat en tredjedel av turisterna sedan 2010 och att kuppförsöket och teroristattackerna i Turkiet slagit hårt mot landets turistindustri.

Terroristattackerna i Paris och Nice är ett annat exempel på hur rädslan skrämmer bort turister. Frankrike har drabbats hårt av de avskyvärda attacker som drabbat landet. Nedgång på 16 procent är ett resultat av dessa händelser.

BBVA understryker att uppgången i turismen inte enbart beror på rädslan för terrorister. Den uppgång som skett i Spanien under de senaste sex åren beror på ett flertal faktorer, en av dessa är att resandet överlag ökar i världen.


Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2016-11-26 19:12

Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2018 MaPS Admin